کانال تلگرام سنگفرش سپاهان

سوالات متداول

سنگ مصنوعی از چه موادی ساخته شده است؟
سنگ مصنوعی از مخلوط خرده سنگ‌های طبیعی و نوع خاصی سیمان به همراه مواد شیمیایی و رنگ‌دانه ها تولید می‌شود.
رنگ سنگ مصنوعی به چه صورت می‌باشد؟
رنگ بکار رفته در سنگ مصنوعی دارای منشأ معدنی و طبیعی است و در مخلوط اولیه سنگ مصنوعی ترکیب می‌شود که این امر موجب می‌شود به مرور زمان رنگ محصول تغییر نکند.
سنگ مصنوعی قابلیت برش و سوراخ کردن را دارد؟
برش و سوراخ کاری در سنگ مصنوعی کاملاً مانند سنگ‌های طبیعی می‌باشد.
روش نصب سنگ مصنوعی چگونه است؟
روش نصب بسیار ساده و به وسیله سیمان و یا چسب مخصوص انجام می‌شود.
چسبندگی سنگ مصنوعی به نسبت سنگ طبیعی کمتر است؟
کاملاً این مسئله برعکس می‌باشد، بسیاری از سنگ‌های طبیعی به دلیل منشأ آهگی خود قدرت چسبندگی پایینی دارند و حتی سرامیک نیز به خاطر منشأ رس خود استحکام بالایی ندارد در مقابل سنگ مصنوعی به دلیل وجود مواد معدنی و طبیعی و سیمان قدرت چسبندگی بسیار بالایی را دارد.
سنگ مصنوعی در گرما و سرما چگونه عمل می‌کند؟
در مناطق سردسیر سرما زمستان موجب ترک‌های کوچک و سپس یخ زدگی آب در این ترک‌ها موجب شکستن سنگ می‌شود ولی سنگ مصنوعی با مقاومت دمایی بالا و تحمل یخبندان زیاد می‌توان جایگزین بسیار مناسبی برای استفاده در نما ساختمان در این مناطق باشد.
در هنگام استفاده از سنگ مصنوعی در نما نیز مانند سنگ طبیعی نیاز به رزین است؟
سنگ مصنوعی به علت نفوذ بسیار پایینتر آب هیچ نیازی به استفاده از رزین و لاک ندارد.
در چه بخش‌هایی نباید از سنگ مصنوعی استفاده کرد؟
از سنگ مصنوعی تنها در محل‌های با رطوبت دائمی مانند استخر و حمام نباید استفاده کرد.
سنگ مصنوعی چه مزایای نسبت به سنگ‌های طبیعی دارد؟
ارزان‌تر، مقاومت دمایی بالا، تنوع و رنگ و طرح، مقاومت در برابر رطوبت، نصب آسان و…

طرح های اجرا شده و قابل اجرا

استاندارد سنگ مصنوعی

استاندارد در کشورهای دیگر نشانه ای از مراتب عالی می باشد ، ول متاسفانه در کشور ما و بخصوص در زمینه استاندارد مصالح ساختمان ، استاندارد بصورت حداقل ها تعریف گردیده است و نه کمال محصول ، یعنی در صورتیکه شرکتی دارای نشانه استاندارد در مورد کفپوش و موزائیک می باشد یعنی به حداقل ها دست یافته است و متاسفانه نشان استاندارد صرفا جنبه تبلیغاتی برای این محصولات خواهد داشت و نه بیشتر.


جهت سنگ های مصنوعی سمنت پلاست و انواع نماها و کفپوش ها ( موزائیک های سمنت پلاست ) عملا هیچ استاندارد تخصصی ای وجود ندارد. همچنین جهت سنگ های نما ساختمان چه از نوع طبیعی و چه از نوع مصنوعی اداره استاندارد تاکنون هیچگونه مشخصاتی را تصویب ننموده است.

در صورتیکه شما نیز یک تولید کننده سنگ مصنوعی سمنت پلاست میباشید و به دنبال مدرکی جهت اعتبار و یا تبلیغات محصولات نما و سنگ های آنتیک می باشید ، نهایت امر ، ارائه نمونه محصول به وزارت مسکن و شهر سازی و انجام تست هایی بر روی محصول شما و در نهایت دادن یک گواهی از نتایج آزمایش به شما میباشد. این نهایت گرفتن یک مدرک برای اعتبار سنجی محصولات نمای تولیدی شما می باشد.
اما در زمینه سنگ های کف و یا بهتر است بگوئیم موزائیک آنتیک و کفپوش سمنت پلاست ، متاسفانه به دلیل عدم وجود استاندارد تخصصی ، ناچارا باید برای کفپوش های سمنت پلاست اقدام به کسب استاندارد موزائیک بشماره ۷۵۵ نمائید.
استاندارد موزائیک و کفپوش ۷۵۵ برای سنگ مصنوعی موزائیک سمنت پلاست
مواردی که در این استاندارد بر روی موزائیک و کفپوش شما انجام خواهد شد : مقاومت خمش ، مقاومت یخبندان ، مقاومت سایشی ، میزان جذب آب ، تلورانس ابعاد ، تابیدگی ، و… و مواردی ابتدایی میباشد .

اگر تولیدات شما جزو نامرغوبترین محصولات سنگ مصنوعی سمنت پلاست نیز باشد ، براحتی و با اختلاف چند برابر موفق به کسب این استاندارد خواهید شد. حتی برخی از آزمایشاتی که برای تولید کنندگان و خریداران سمنت پلاست مهم میباشد در این استاندارد مورد بررسی قرار نخواهد گرفت، همانند آزمایشات مقاومت رنگ در برابر نور خورشید و …
اگر بخواهیم استانداردی را برای کفپوش های سنگ مصنوعی سمنت پلاست در نظر بگیریم میتوانیم به حداقل مشخصات زیر اشاره نمائیم : درصد جذب آب کمتر از ۳ درصد ، مقاومت سایشی ۰/۴ گرم بر سانتیمتر مربع ، مقاومت یخبندان بین ۵۰ الی ۷۰ درجه سانتیگراد زیر صفر ، مقاومت خمشی حداقل بین ۱۱۰ الی ۲۰۰ کیلوگرم ، مقاومت حرارتی ۲۰۰ الی ۳۰۰ درجه سانتیگراد ، مقاومت تلورانس دمایی ۵۰۰ سیکل ، فاقد تلورانس ابعاد ، فاقد تابیدگی و یا +-۱ میلیمتر ، مقاومت فشاری بین ۸۰۰ الی ۱۲۰۰ کیلوگرم ، مقاومت رنگ در برابر تابش نور خورشید ، مقاومت در مقابل بارانهای اسیدی و بسیاری موارد دیگر

راهکار دیگر صرفا جهت کسب اعتبار در میان مشتریان و خریداران و جهت تبلیغات ، استفاده از ایزوهای کنترل کیفیت ، رضایت مشتری ، ایزو زیست محیطی و مواردی همانند آن است ، بسیاری از شرکت ها وجود دارند که با پرداخت مبلغ ۲ الی ۳ میلیون تومان این گواهی نامه ها را بدون طی کردن مراحل اجرای ایزو به شما خواهند داد. ولی بسیار خوب است که در سیستم های مدیریت خود و درون سازمان ، این موارد پیاده سازی شده و واقعا به کسب ایزو مورد نظر نائل گردید.

جهت کسب استاندارد در مورد کفپوش ها ، شما باید یک نفر که در رشته های تحصیلی : مهندسی شیمی ، مهندسی عمران ، زمین شناسی ، فیزیک و… را به اداره استاندارد استان خود کتبا معرفی نمائید ( این رشته ها اجباری میباشند ، اما برخی از اداره های استاندارد ، با ارائه یک نامه از شرکت های ارائه دهنده تکنولوژی مبنی بر اینکه فرد مورد نظر بیش از ۶ ماه در واحد محقق مشغول به فعالیت و طی کردن دوره ها و … بوده است ، شخص شما را قبول و نیاز به استخدام فرد جدید جهت مسئول کنترل کیفی نمی باشد). این فرد یک امتحان اولیه پس از مطالعه جزوه ای که دانلود آن در این صفحه گنجانده گردیده ، و قبولی در آن ، به تهران و اداره استاندارد مرکزی معرفی گردیده و مدت یک روز در آنجا آموزش خواهد دید.

پس از طی مراحل نمونه گیری محصول و انجام خواسته های استاندارد ، شما موفق به کسب استاندارد در مدت زمان کمتر از یک ماه خواهید شد.