مزایا معایب سنگ مصنوعی
بررسی اجمالی برخی از معایب و محاسن انواع نماهای مورد مصرف در نمای بیرون ساختمان
بررسی اجمالی برخی از معایب و محاسن انواع نماهای مورد مصرف در نمای بیرون ساختمان
استاندارد در کشورهای دیگر نشانه ای از مراتب عالی می باشد ، ول متاسفانه در کشور ما و بخصوص در زمینه استاندارد مصالح ساختمان ، استاندارد بصورت حداقل ها تعریف گردیده است و نه کمال محصول ، یعنی در صورتیکه شرکتی دارای نشانه استاندارد در مورد کفپوش و موزائیک می باشد یعنی به حداقل ها دست یافته است و متاسفانه نشان استاندارد صرفا جنبه تبلیغاتی برای این محصولات خواهد داشت و نه بیشتر.
سیمان مادهای چسبندهاست که قابلیت چسبانیدن ذرات به یکدیگر و بوجود آوردن جسم یکپارچه از ذرات متشکله را دارا میباشد و از ترکیب مصالح آهکی، رس، سیلیس و اکسیدهای معدنی در دمای ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ درجه سانتیگراد ساخته میشود. به جسم حاصل، پس از حرارت دادن کلینکر گویند و از آسیاب کردن آن به همراه مقدار مناسبی سنگ گچ سیمان تیپهای مختلف بدست میآید و همچنین اضافه نمودن پوزولان به کلینکر و گچ سیمان پوزولانی حاصل میشود. اندازه دانههای کلینکر۲۰-۵ میلیمتر و رنگ آن سبز تیره میباشد.
سمنت پلاست تکنولوژی جدید و نو در تولید سنگ مصنوعی و سنگ آنتیک است. در واقع سیمان پلیمر شده خود نوعی سنگ مصنوعی است که به موجب ساختار نانو ترکیبات پلیمری که دارد به وجود آمده است. به موجب مزایای سنگ مصنوعی نانو سمنت پلاس، این سنگ مصنوعی دارای کاربردهای زیادی است. در این نقاله برخی از مزایای این نوع سنگ مصنوعی را برای شما کاربران عزیز شرح می دهیم.
استفاده از رزین در تولید انواع سنگ مصنوعی بسیار رایج است و اغلب تولید کنندگان از این ماده در تولیدات خود استفاده میکنند، ولی باید بدانید استفاده از رزین با کیفیت در ترکیبات سنگ مصنوعی بسیار پر اهمیت است زیرا امروزه و با وجود رزینهای نا مرغوب در کشور بسیار در انتخاب رزین باید دقت کرد. در ادامه این مقاله برخی از خصوصیات یک رزین مناسب برای استفاده در سنگ مصنوعی را برای شما بیان خواهیم کرد.
استفاده از سنگ مصنوعی مناسب در نما بسیار مهم است، زیرا نما هم در زیبایی ظاهر ساختمان اهمیت زیادی دارد و هم در عایق بندی صوتی و حرارتی بسیار مهم است. در این مقاله می خواهیم چند مشخصه مهم یک سنگ مصنوعی مناسب برای استفاده در نمای ساختمان را برای شما بیان خواهیم کرد.
همانگونه که در مقالات قبلی نیز بیان شد، سنگ مصنوعی دارای مقاومت بسیار بالا در مقابل ضربه و فشار میباشد و این یکی از برتریهای سنگ مصنوعی است. باید بدانید بر روی محصولات سپاهان سنگ آزمایش ها مکرر و دقیقی انجام میگیرد تا همیشه سنگ با کیفیت و استاندارد در اختیار مشتریان گرامی قرار گیرد.
نوع دیگری از مواد نفوذ ناپذیر کننده مصالح با بنیان شیمیایی سیلان سیلوکسان می باشد که بدون تغییر رنگ و شکل ظاهری، پس از اجرا روی سطح از خاصیت مویینگی زیرآیند استفاده نموده و به درون لوله های مویین مقاطع مورد اجرا نفوذ می نماید و با از بین بردن جذب سطحی محل اجرا، آنها را در مقابل نفوذ آب، گرد و غبار و گازهای جوی مقاوم می سازد. این ماده در دو نوع، بنیان آب و بنیان حلال قابل عرضه می باشد.
تاریخچه ساخت و تولید سنگ مصنوعی به سال ۱۸۹۲ بر می گردد، در این سال فردی به نام فردریک رنسام که یک صنعتگر انگلستانی بود موفق به تولید اولین سنگ مصنوعی شد، البته باید بدانید شیوه تولید فردریک بسیار با شیوه تولید امروزی متفاوت بوده است.
شما شاید تصور کنید برش سنگ مصنوعی کاری بسیار ساده می باشد، ولی باید بدانید برش سنگ مصنوعی دارای تکنیک هایی می باشد که با استفاده از آنها می توان به آن جلوه خاصی داد، مهمترین این تکنیک ها معرق کاری و مشبک کاری است که در این مقاله این دو را توضیح خواهیم داد.